Beste en lieve Oost-Vlaamse GvK'er,
 
Help je even? Op zaterdag 23 oktober lanceren we Actiegroep RegioGent, en het zou fijn zijn mochten we daar met elkaar kennis kunnen maken.
Een regionale afdeling van Grootouders voor het Klimaat
Gent en zijn ruime omgeving is een dynamische klimaatbewuste regio met organisaties, acties, initiatieven en vooral gewone mensen (zoals jij en wij) die om de klimaatcrisis bekommerd zijn. Je begrijpt dat Grootouders voor het Klimaat (GvK) dan als klimaatbeweging dichtbij wil zijn. Vandaar dat we al bijna twee jaar met een regionale afdeling actief zijn. Coronagedwongen werkten we lang met geknipte vleugels, maar nu slaan we die vleugels uit op ons lanceermoment.
Lanceermoment
Actiegroep RegioGent
Spaanse Gouverneurswoning (Gent),
zaterdag 23 oktober vanaf 10 uur
We hopen je daar te zien, met je ideeën, je kritiek, je enthousiasme. Er zal nóg schoon volk aanwezig zijn, zoals Tine Hens, auteur van "Het is allemaal de schuld van de Chinezen" en de trekkers van onze campagne "Onze centen voor hún toekomst".
 
Jong en oud die in de ruime regio rond Gent woont of werkt en zich bij onze beweging betrokken voelt, is welkom op zaterdag 23 oktober 2021 vanaf 10 uur in de Spaanse Gouverneurswoning in Gent.
 
Doe ons, doe jezelf en doe vooral de kleinkinderen van de wereld een plezier. Bekijk programma, wegwijzer en andere informatie op de GvK-website, ruim in je agenda een plaatsje in en meld je aan via RegioGent@gvhk.be (dat is nodig, doe het meteen).
 
Treffen we elkaar daar?
 
Lieve groet van Dirk, Frans, Guy, Koen, Lieve, Luc, Marc, Pieter en Vera


bekijk de details
mail ons: RegioGent@gvhk.be
PS. Natuurlijk betogen we eerst nog, nu zondag 10 oktober, in Brussel op #BackToTheClimate. In deze cruciale tijd willen we onze overheden eraan herinneren dat we nu alles op alles moeten zetten om de doelstellingen van Parijs (de anderhalve graad) te halen. Maar dat wist je natuurlijk al.
vzw Grootouders voor het klimaat
Kerkstraat 58, 2650 Mortsel

grootoudersvoorhetklimaat.be