EEN JONGERENMEERDAAGSE, IETS VOOR JOU?

een wereldmarkt van strategische doelstellingen

De vzw Mundio organiseert in het voorjaar 2022 een mondiaal educatieproject in Brasschaat. Het project wil een 6 000 jongeren uit de eerste graad van het middelbaar onderwijs onderdompelen in een Noord/Zuidbad. Gedurende een halve dag bekijken ze een film en struinen ze rond op een wereldmarkt. De wereldmarkt is een zoektocht. Groepjes van 3 à 4 leerlingen vinden voor hun opdrachten informatie bij de stands. Vooraf krijgen de leerlingen op school een voorbereiding met leesmappen en educatief materiaal.

Grootouders voor het Klimaat wil meedoen met dit evenement en zoekt daarvoor enthousiaste vrijwilligers.

Is een interactief spel uitwerken over het klimaat iets voor jou? Help dan onze werkgroep ‘klimaat- en duurzaamheidseducatie’. Wil je het spel spelen met jongeren van 12 en 13 jaar? Of sta je liever in een marktkraampje als stand-by? Graag.

Het evenement gaat door van 7 februari tot en met 23 februari in een grote verwarmde tent. De voormiddag duurt van 8u50 tot 12u; de namiddag van 12u50 tot 16u.

 Heb je interesse? Kijk dan zeker op de website van Mundio vzw (http://www.mundio.be/) .

Wil je ons lespakket of het interactief spel mee uitwerken? Contacteer Luc Van Overloop (luc.v.overloop@gmail.com).

Is jongeren informeren over de klimaatzaak iets voor jou? Wil je een hele of een halve dag marktkramer zijn? Zet jouw naam en mailadres op onze permanentielijst.

Grootouders voor het klimaat Denk aan de kleinkinderen

Grootouders voor het klimaat
antwerpen@gvk.be
Privcacyverklaring

Pas je inschrijving aan/uitschrijven    |    Bekijk online